El proper divendres 25 de gener, a les 19h, comença una nova temporada del CineFòrum. Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat y el Convent de Sant Agustí.

En aquesta ocasió, veurem “55 Steps“, una pel·lícula interpretada per Helena Bonham Carter i Hilary Swank. El film narra la història de vida real d’Eleanor Riese, una usuària de la Unitat Psiquiàtrica de l’Hospital de San Francisco, i de Colette Hughes, advocada pels drets dels pacients, qui porta l’hospital a judici per a defensar la seva client de les pèssimes condicions de vida a l’ingrés. Una batalla legal que estableix jurisprudència per millorar el tractament de les persones amb trastorn mental i que transforma la vida de totes dues dones.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també a les crispetes! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C/ Comerç, 36), Barcelona. El divendres 25 de gener, a les 19h. T’hi esperem!

Comentarios: