Ens complau anunciar-vos el naixement d’una nova Delegació Territorial: ActivaMent Osona. El proppassat dijous 25 de juny es va aprovar la constitució d’un nou territori amb un funcionament autònom, impulsat per un grup de companyes i companys de diversos municipis de la comarca. Una iniciativa que permetrà desplegar l’activisme, el suport mutu, l’autorepresentació política, la sensibilització comunitària i diversos projectes a un nou territori de Catalunya.

Actualment, ja estan treballant per millorar la salut mental, donar-se a conèixer als diversos agents del territori, lluitar contra l’estigma, oferir recolzament a qui el necessiti i acollir a totes aquelles persones d’Osona que han tingut o tenen una experiència de patiment psicològic i/o diversitat mental.

En aquest moment, hi ha un punt de trobada i es fan assemblees online, però ja han començat el desconfinament fent excursions de cap de setmana per la comarca. Us podeu apuntar a la propera excursió, a Sant Julià de Vilatorta.

Si voleu contactar, rebre més informació i/o participar de les activitats d’ActivaMent Osona, podeu escriure a osona@activament.org o trucar al telèfon 638 62 52 72.

Comentarios: