Aquest dimecres, 5 de desembre, a les 18h, al Centre Cívic Can Pau Raba (C/ Raval Cortines, 24, de Vic) tindrà lloc la xerrada “L’Apoderament en Salut Mental” a càrrec de Dani Ferrer, d’ActivaMent Osona.

Aprofitant l’experiència d’haver donat la xerrada en la passada Fira Cuida’t de Manresa, a finals d’octubre, es farà una explicació dels fonaments de l’apoderament en salut mental. Tenint en compte el concepte, el rol de malalt, el poder psiquiàtric, les relacions que s’estableixen amb les institucions i les minories, o les diferents dimensions que comporta apoderar-se. La presentació contempla les aportacions de filòsofs, activistes o educadors com: Michel Foucault, Judi Chamberlin o Paulo Freire, tots ells i elles grans referents en l’ideari de la nostra associació.

La xerrada pretén ser bidireccional, en tant que s’espera la participació activa dels assistents en el debat, que té previst allargar-se una hora i mitja, fins les 19:30h. És una activitat gratuïta i s’espera que animi als nostres socis a prendre les regnes de la seva vida en relació a la salut mental i en l’activisme en general.

Per més informació contacteu amb el correu de la subdelegació d’Osona: osona@activament.org o amb en Dani Ferrer (638 625 272 / 600 687 634).

Us hi esperem!

Comentarios: