ActivaMent Osona torna a les activitats presencials, organitzant una Excursió a Sant Julià de Vilatorta. El proper diumenge 05 de juliol, una activitat per gaudir de la natura i cuidar la nostra salut, compartint una caminada.

Senzilla i agradable sortida a la natura. Gaudirem d’un paisatge de boscos de pins, alzines i roures, amb racons d’una gran bellesa; la serra de ponent contrasta amb la part plana formada per extensos camps de conreu. El poble fa frontera amb la vall de la riera de Sant Julià, un lloc que gaudeix d’abundants fonts, entre les quals destaca el Parc les 7 Fonts, un racó enjardinat. Sobre les fonts hi ha les ruïnes de l’antic castell de Bellpuig.

El punt de sortida i arribada es el pàrquing de Les 7 Fonts, a les 10h del mati. La durada prevista de l’excursió es de aproximadament 3h. És apta per a tothom, amb una passejada per pista de terra ampla. Es recomana portar aigua.

En finalitzar, qui vulgui pot quedar-se a dinar o fer el vermut al Bar-Restaurant davant del pàrquing (entrepans, plats combinats, tapes, etc.).

Una activitat gratuïta, organitzada per ActivaMent Osona, oberta a totes les persones que vulguin participar. Podeu apuntar-vos fins al 03 de juliol. Per a més informació osona@activament.org.

Comentarios: