Al mes de novembre, torna el Cicle de Cinema i Salut Mental a Sant Andreu, una activitat pensada per construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris. Cada setmana veurem una pel·lícula a la biblioteca, amb posterior debat i intercanvi d’opinions i experiències.

Programació:

Elling. Per a reflexionar sobre la xarxa d’atenció comunitària i la inclusió social. El dijous 7 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca Trinitat Vella (C/ Galícia, 16).
Beautiful Boy. Per a reflexionar sobre les addiccions i les relacions entre els adolescents i el món dels adults. El dijous 14 de novembre, a les 18h,a la Biblioteca Marina – Clotet (C/ Camp del Ferro, 1-3).
God Save the Girl. Per a reflexionar sobre l’art com a camí de superació de les dificultats emocionals. El dijous 21 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 62).
La Tribu. Una reflexió sobre els afectes, els valors i els nocius ideals d’èxit social al nostre món. El divendres 29, a les 18h, al Centre Cívic Baró de Viver (C/ Quito, 8).

Una activitat gratuïta i oberta a la ciutadania, organitzada per la Fundació Vidal i Barraquer, amb la col·laboració de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, el Centre Cívic Baró de Viver, el projecte KMK d’AREP i ActivaMent Catalunya Associació.

Comentarios: