Des de la Comissió Feminista d’ActivaMent fa pocs mesos vam començar a realitzar un “Club de Lectura” feminista. Vam triar el llibre “Mujeres que corren con lobos” de Clarissa Pinkola Estés.

Clarissa Pinkola Estés és analista junguiana, doctora en psicologia etnoclínica i autora d’aquest llibre, la qual va trigar més de vint anys en escriure.

En aquest llibre es combina la tradició oral dels contes amb un tipus de psicologia simbòlica que vol afavorir el creixement personal femení.

“Mujeres que corren con los lobos” continua sent un èxit de vendes des de que es va publicar fa més de vint anys.

En el llibre se’ns parla de diferents arquetips de dona per descriure a la Dona Salvatge, aquella criatura que totes les dones portem dins de la nostre psique més instintiva, creativa i sàvia, tot i que el context social i cultural sovint ens vol “educar” perquè siguem el que s’espera de nosaltres: bones filles, bones mares, bones esposes, relegant-nos a uns rols de gènere que ens allunyen d’aquesta naturalesa més instintiva. Mitjançant mites interculturals, contes de fades, diverses històries, i comentaris de l’autora, aquesta ens dona les claus per recuperar la nostre essència i coneixement femenins.

Ens reunim quinzenalment, els dilluns de 17 a 18:30h, per videoconferència. Si t’interessa, vols més informació i/o vols apuntar-te escriu a: comissiofeminista@activament.org

Una activitat gratuïta i oberta a totes les dones que hi vulguin participar. Anima’t a participar!!

Comentarios: