El passat dijous 24 d’octubre va tenir lloc a la Biblioteca Bon Pastor el lliurament de premis del III Concurs de Relats Breus d’ActivaMent, un esdeveniment organitzat per l’Àrea d’Art i Cultura.

Aquest any hem volgut abordar un tema important que ens afecta a totes, l’habitatge. Però l’hem volgut abordar des d’un lloc molt concret, des del que ens afecta al nostre col·lectiu, sota la temàtica: “Salut Mental: Llars i utopies“. Noves maneres de repensar com vivim. L’alt preu dels habitatges, la gentrificació de les ciutats i els desnonaments són un fet, per això us hem convidat a somiar futurs possibles: ciutats o habitatges imaginats, formes de vida comunitàries o projectes sostenibles.

Aquest 2019, les escriptores i relats finalistes han estat:

* Laia Oliva Pérez, pel seu relat: “Harmonia”.
* Ana de Lacalle Fernández, pel seu relat: “La utopía se determina como distópica”.
* Carlos Vargas Drechsler, pel seu relat: “Última planta: Un hogar problemático”.
* Alexandre Lacambra Boada, pel seu relat: “Xip de psiquiatria”
* Ramona Sàez Belmonte, pel seu relat: “Depressió, companya de vida”

I el primer premi al relat guanyador per la seva Creativitat, Adequació amb les bases del concurs, Domini d’eines de la Narrativa i Coherència amb el tema, per a:

* Evaristo Roldán Montes, pel seu relat: “La deseada madriguera”

En breu publicarem un eBook gratuït recopilant tots els relats finalistes i guanyadors del III Concurs de Relats Breus d’ActivaMent, amb una il·lustració acompanyant cada relat.

El Jurat d’aquest any ha estat format per:

• L’escriptor Alfonso Gálvez
• La poeta i gestora cultural Júlia Badal
• L’escriptor i poeta José Manuel Vara
• L’escriptor Daniel Ruiz-Trillo
• L’escriptora i poetessa Princesa Inca

Al lliurament de premis, vam gaudir de la música de Laura Jareño y José Jareño, les poesíes de Susanna Mingell i el recital poètic-musical de Vara y el Mal Karma. Agraïm a totes les artistes per la seva col·laboració desinteresada.

Comentarios: