El proper dissabte 11 de desembre celebrem el 10è aniversari d’ActivaMent! Deu anys de GAMs, sortides culturals, formacions, excursions, cinefòrums, tallers i activisme. Una dècada treballant per l’empoderament, contra l’estigma, defensant els nostres drets, brindant-nos suport mutu. No deixem de caminar i, quan podem, ens divertim i gaudim.

Us convidem a participar d’aquest esdeveniment, que organitzem conjuntament amb l’Ateneu l’Harmonia. Hi haurà recital poètic de la Princesa Inca i concert de Laura Jareño, presentant el seu nou àlbum “Alma gatuna”. I després hi haurà un escenari amb micro obert on, qui vulgui, podrà pujar a recitar poesia (pròpia o no), llegir, cantar i expressar una reflexió o un pensament. Tothom és benvingut/da i us animem a participar-hi.

Aquesta activitat, d’entrada lliure i gratuïta, tindrà lloc al pati de la cafeteria de l’Ateneu l’Harmonia (C/ Sant Adrià, 20), Barcelona. L’hora d’inici serà a les 10:30h hi finalitzarà a les 13:30h. En cas que plogui, l’esdeveniment es farà a l’interior

Us hi esperem!

Comentarios: