El proper dimecres 3 d’abril comença un nou taller: Autoconeixement i Expressió a través de l’Art. Una activitat pensada per donar un espai i temps setmanalment a la creació artística, amb l’objectiu d’expressar lliurement el nostre món interior; sense interpretacions ni intromissions de ningú, més enllà del significat que nosaltres mateixes podem donar a les nostres produccions artístiques, que podem compartir amb els/les altres o no. La producció artística en grup també pot donar en algun moment, la possibilitat de crear conjuntament si es vol.

Es fan servir materials plàstics principalment, però també es pot donar un espai al moviment i l’escriptura. Farem servir materials plàstics del tipus, llapisses, paper, pintura, tisores, cola, ceres, fang, plastilina, carbonets, fil, cartolina, feltre, etc.

Amb dos grups per apuntar-se:

• Els dimecres, de 18h a 19:30h, començant a partir del 3 d’abril.
• Els dijous, de 17:30h a 19h, començant el 4 d’abril.

A Can Travi Casal de Barri de la Vall d’Hebrón (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 45). Una activitat gratuïta, amb places limitades. Reserva la teva plaça escrivint a art@activament.org. T’hi esperem!

Comentarios: