[:ca]

[metaslider id=”20059″]

Aquest dijous 4 d’abril, vam assistir a Madrid a la formació i lliurament de Premis a la Innovació Social 2018, concedits per l’Obra Social ‘la Caixa’. El nostre projecte “Salut Mental en 1a Persona. Empoderament, Autonomia i Inclusió Social per a Persones amb Trastorn Mental” va quedar finalista, entre 786 projectes presentats per 460 entitats d’arreu Espanya.

Al matí vam assistir a una conferència que va donar Miquel de Paladella sobre innovació social. A continuació vam fer dos grups de treball: un sobre gestió econòmica i l’altre sobre impacte i avaluació de projectes. Vam coincidir amb companyes d’AMAFE, qui van guanyar un dels 10 premis amb dotació econòmica pel seu projecte d’inclusió social de joves diagnosticats d’esquizofrènia.

A les 17h, al CaixaFórum de Madrid, va tenir lloc l’acte de lliurament dels guardons. Esdeveniment que va ser presidit per la ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social, María Luisa Carcedo, i pel director general de la Fundació Bancària ‘la Caixa’, Jaume Giró.

Des d’ActivaMent van recollir el trofeu que ens acredita la menció rebuda: Dani Ferrer (vice-president), Laura Sicília (secretària) i Cristina Aguiar (activista i voluntària).

Les entitats guanyadores són: AMAFE, Agrupación de desarrollo Los Molinos, Associació Educativa Itaca, Fundació CONFAVC, Fundación Amigó, Cáritas Diocesanas de Bilbao, Integración para la vida, Crecer con Futuro, APASA, Hijas de la caridad-Obra Social San Vicente de Paúl.

Estem determinats a seguir el camí emprès fa més de 7 anys perquè és així com s’aconseguiran el reptes de futur pel col·lectiu de persones amb discapacitat psicosocial (patiment psíquic, diversitat mental, diagnòstic de trastorn mental, etc.). Aquest acte d’avui a Madrid és una prova que el camí triat és el correcte i que cal perseverar.

[:es]

[metaslider id=”20059″]

Este jueves 4 de abril, hemos asistido a Madrid a la formación y entrega de Premios a la Innovación Social 2018, concedidos por la Obra Social ‘la Caixa’. Nuestro proyecto “Salud Mental en 1ª Persona. Empoderamiento, Autonomía e Inclusión Social para Personas con Trastorno Mental” ha quedado finalista, entre 786 proyectos presentados por 460 entidades de todo España.

Por la mañana asistimos a una conferencia que dio Miquel de Paladella sobre innovación social. A continuación, hicimos dos grupos de trabajo: uno sobre gestión económica y el otro sobre impacto y evaluación de proyectos. Coincidimos con compañeras de AMAFE, quienes ganaron uno de los 10 premios con dotación económica por su proyecto de inclusión social de jóvenes diagnosticados de esquizofrenia.

A las 17h, en el CaixaForum de Madrid, tuvo lugar el acto de entrega de los galardones. Evento que fue presidido por la ministra de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, María Luisa Carcedo, y por el director general de la Fundación Bancaria ‘la Caixa’, Jaume Giró.

Desde ActivaMent recogieron el trofeo que nos acredita la mención recibida: Dani Ferrer (vicepresidente), Laura Sicilia (secretaria) y Cristina Aguiar (activista y voluntaria).

Las entidades ganadoras son: AMAFE, Agrupación de desarrollo Los Molinos, Associació Educativa Itaca, Fundació CONFAVC, Fundación Amigó, Cáritas Diocesanas de Bilbao, Integración para la vida, Crecer con Futuro, APASA, e Hijas de la caridad-Obra Social San Vicente de Paúl.

Estamos determinados a seguir el camino emprendido hace más de 7 años porque es así como se conseguirán los retos de futuro para el colectivo de personas con discapacidad psicosocial (sufrimiento psíquico, diversidad mental, diagnóstico de trastorno mental, etc.). Este acto de hoy en Madrid es una prueba de que el camino elegido es el correcto y que hay que perseverar.

[:]

Comentarios: