Us presentem el nostre primer llibre electrònic, amb els Relats Breus finalistes i guanyador del I Concurs de Relats Breus d’ActivaMent Catalunya Central. Un concurs organitzat al voltant dels esdeveniments realitzats amb motiu del mes de la salut mental.

En aquesta ocasió, la temàtica escollida ha estat l’Estigma, els prejudicis i la discriminació a la que fem front les persones que portem un diagnòstic psiquiàtric. La majoria dels texts rebuts han estat escrits en primera persona, i posen davant nostre una realitat de la que no sempre som conscients i que suposa una lluita quotidiana per a moltes de nosaltres.

Les autores i relats finalistes han estat:

  • Rosa Ventura Cutrina, amb “Boyero”.
  • David García Gallego, amb “Pasar hoja”.
  • Eva Rauret Domènech, amb “Amores y odios”.
  • Josep Pons Gómez, amb “Los viernes son para las emociones”.

I l’autora i relat guanyador ha estat:

    • Laura Garibaldi Giménez amb “¿Que no lo ves?”

Han format part del jurat del concurs: Rosanna Mirapeix, José Manual Vara, Tessa Julià, Carlos Robles i Montse Gort. El lliurament de premis es va fer gràcies a la col·laboració de l’Ateneu l’Harmonia (C/ de Sant Adrià, 20), de Barcelona.

Una activitat d’ActivaMent Catalunya Central, a proposta de Josep Franch (vocal territorial) i coordinat per l’Àrea d’Art i Cultura, amb Virginia Carril i Àngela Corrales. Un llibre editat i publicat gràcies a la col·laboració de Fernanda Salvador i Oihane Rolíndez; amb maquetació i il·lustracions d’Irene Merino.

Podeu visualitzar i imprimir el llibre en pdf:

 

I també podeu descarregar-vos el llibre en format e-Pub (llibre electrònic): Relats Breus, Guanyadors del I Concurs.

Comentarios: