A l’octubre el CineFòrum se suma a la programació preparada per al mes de la salut mental. Una activitat gratuïta pensada per compartir i reflexionar. En aquesta ocasió, es realitza en col·laboració amb l’Ateneu l’Harmonia, a Fabra i Coats de Sant Andreu (C/ Sant Adrià, 20).

Projectarem el llargmetratge “Donnie Darko“, una pel·lícula de culte que convida a endinsar-se al món particular d’un jove amb visions que li porten més enllà del que els altres poden apreciar a simple vista. T’animes a experimentar-la amb nosaltres?

El divendres 13 d’octubre, a les 19h a l’Ateneu l’Harmonia (C/ Sant Adrià, 20), t’esperem amb les crispetes preparades i la reflexió col·lectiva habitual que tenim després de cadascuna de les nostres sessions. Col·labora amb l’activitat la Xarxa sense Gravetat.

A més d’aquest CineFórum, aquest mes presentarem la Jornada Antiestigma (28/10), conjuntament amb l’Ateneu l’Harmonia i altres associacions que, com nosaltres, lluiten pels drets d’igualtat i el reconeixement del valor de la diversitat de diferents col·lectius discriminats.

Comentarios: