Presentació Llibre Rosa     Ha arribat l’hora!!! Aquest dimecres 22 d’octubre, a les 19hs, la nostra companya Rosa del Hoyo presenta el seu llibre: “Mente, Encuéntrame: dos meses y medio en la vida de una autista”. Una obra, publicada per l’Editorial Miret, en la qual l’autora ens explica com és viure amb Síndrome d’Asperger, quines han estat les seves dificultats, com les ha anat superant, quines estratègies va desenvolupar i quins són els seus aprenentatges per sortir endavant i, per què no?, ser feliç a la vida.

     En paraules de Rosa: “Soy una mujer con Síndrome de Asperger, Autista. He librado incontables batallas invisibles contra nuestra sociedad, y tan sólo he podido disfrutar de algunos momentos de tregua. He vivido hospitalizaciones, medicación psiquiátrica y autolesiones. Mis atacantes no se batieron en retirada una vez llegué a la edad adulta, sino que se hicieron más presentes, más reales. Mi mente los pudo ver en toda su dimensión. Pero, aunque sus fauces amenazaban con engullirme más y más, pronto desarrollé un arma: vertí mi vida sobre el papel en un intento de ralentizar el caos. Y lo conseguí. Ahora, siento que debo compartir mi historia, mis emociones y mis reflexiones con vosotros, lectores.

     L’esdeveniment comptarà amb la presència de l’autora, Rosa del Hoyo, acompanyada de Joan Miret, editor; Martín Correa, coordinador de Ràdio Nikosia; i el nostre company Hernán Sampietro. Vine a la presentació, aconsegueix el teu exemplar autografiat i coneix personalment la Rosa. Aquest dimecres, a les 19h, a la Llibreria Alibri (C/ Balmes, 26, Barcelona). T’esperem!!!

Comentarios: