Aquest 23 d’abril, sortim a places i carrers de Barcelona i Santa Coloma de Gramenet per a celebrar i compartir la Diada de Sant Jordi. Estarem amb diverses parades, presentant la nostra entitat, amb signatura de llibres per part dels seus autors i autores, i amb un nou número del FanAct, el Fanzine d’ActivaMent.

A Barcelona, podreu trobar-nos a:

* La Plaça de la Virreina, de Gràcia, des de les 9h a les 21h, on podràs conèixer la nostra entitat i el treball artístic de la nostra base social, amb tots els números del FanAct, el Fanzine de temàtica social d’ActivaMent. També hi haurà llibres dels escriptors, escriptores i il·lustradors de la nostre entitat i compartirem estand amb l’associació Amaya.

* A la Parada de la Llibreria Taifa, al Carrer Verdi 12, de Gràcia, des de les 10:30h a les 21h. Solidàriament, des de la llibreria ens cedeixen un espai per promocionar el FanAct. També podràs trobar el nostre Fanzine a la pròpia llibreria abans i desprès de Sant Jordi.

* Al Centre Cívic Can Deu, Plaça de la Concòrdia 13, de Les Corts, de 17:30h a 19:30h, amb presentació i signatura de llibres. Podràs portar-te el teu exemplar signat i dedicat. Hi seran:
Trazar el Vacío”, texts poètics de la Princesa Inca, JM Vara i Cysko Muñoz, amb il·lustracions de Francesc de Diego.
La Puerta està abierta. Un viaje al inconsciente”, la historia del brot i la recuperació d’Alfonso Gálvez Rodríguez.

A més a més, hi haurà una Parada de Sant Jordi a Santa Coloma de Gramenet, a la Plaça de la Vila, amb la Comissió d’Entitats de la Taula de Salut Mental. Des de les 10h fins a les 19h. Per conèixer les entitats de la ciutat i col·laborar amb la seva tasca solidària.

Us hi esperem!

Comentarios: