img-20160929-wa0001      El proper dimarts 4 d’octubre, a les 17:30h, estarem participant de la Taula Debat: “L’Apoderament en Salut Mental: un canvi que ens involucra a tothom”. Aquest serà un espai de reflexió i debat en el que participarem activistes en salut mental, professionals, familiars i persones usuàries del projecte MATÍ.

     Què és l’Apoderament? És una paraula utilitzada per fer referència al procés pel qual les persones recuperem el poder de prendre decisions que afecten la nostra pròpia vida i la nostra societat, procés que ens ajuda a superar situacions d’exclusió tant social com laboral.

     Una activitat organitzada pel Projecte MATí OTL Garraf de l’IMET, de Vilanova i la Geltrú; amb la participació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Social del Garraf del Grup ATRA, l’Associació de Familiars i Afectats de Malaltia Mental del Garraf, ActivaMent Delegació Garraf – Penedès i ActivaMent Catalunya Associació.

     La taula comptarà amb Sandra Pérez i Núria Rota, que ens explicaran el projecte MATÍ, i les nostres companyes Teresa Milà i Rosa García, que parlaran de l’activisme en salut mental com camí d’empoderament.

     El 4 d’Octubre, a les 17:30h, a la Sala d’Actes de l’IMET (C/ Unió 81-87, Vilanova i la Geltrú). Desitgem i esperem la vostra assistència, veu, opinió i participació a l’acte. Preguem confirmeu la vostra assistència, inscrivint-vos al següent: Formulari d’Inscripció

Comentarios: