10660317_951469821534841_1149398592461819592_n

  Aquest diumenge 21 de setembre, estem convidats a participar junt a Ràdio Nikosia del programa especial gravat en viu per a la Festa de la Mercè, a l’estand de Torre Jussana a Plaça Catalunya.

     Dins del cicle Dies de Ràdio Associativa, molts mitjans surten al carrer a emetre en viu, compartint amb els seus oients com es fa la gravació. Vols conèixer les persones que fan els teus programes de ràdio? Vine a Plaça Catalunya, a les 12h!!!

     Aprofitarem l’ocasió per presentar la nova Federació Catalana d’Entitats de Salut Mental en 1ª Persona, una organització que aplega el teixit associatiu de persones amb trastorn mental de Catalunya. Tot un ventall d’entitats creades i dirigides per les pròpies persones amb problemes de salut mental, que unim les nostres forces per promoure i enfortir el moviment associatiu, per la defensa dels nostres drets i per a que la veu del nostre col·lectiu tingui influència en les polítiques públiques.

     Com sempre, Ràdio Nikosia comptarà amb la presència de Lucía Estrella als controls, amb Martín Correa i tota la troupe nikosiana animant el programa i compartint les seves reflexions. Compartirem micros i idees amb les associacions Emilia, Ademm i Saräu.

   Aquest diumenge 21 de setembre, a les 12 hores, pots venir a veure en viu el programa o seguir des de casa teva la retransmissió, escoltant Ràdio Contrabanda (91.4FM) o seguint en directe el streaming de Torre Jussana.

     I a la tarda, estarem a les 18h al stand de Torre Jussana participant de la “Fas’t Mostra d’Associacions“, un espai per conèixer de manera ràpida i dinpamica el nostre projecte associatiu.

      T’hi esperem!!!

Comentarios: