ActivaMent Delegació Gramenet participa d’una excursió i visita guiada al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra i als Conreus i horts ecològics, amb tastet de fruites i verdures.

Anirem en dos petits grups. Sortirem el proper dimarts 5 de juny, a les 8h, de davant del Col·legi Fuster, fins la tornada que serà entre les 13h i 14h. Una passejada per compartir el matí, organitzada entre les entitats locals de Salut Mental, com són AMMAME, el Club Social Gramenet, ActivaMent Gramenet i els alumnes i tutors de 4rt d’ESO del Col·legi Fuster.

La visita és part d’un projecte comunitari i de sensibilització a joves en l’àmbit educatiu, anomenat Convivència Fuster, que va començar el curs 2016 – 2017 amb la col·laboració d’Obertament amb el projecte “What’s up: com vas de salut mental?“, implementat a nivell local, i que continua aquest curs escolar amb uns nous alumnes de 4rt d’ESO. Un projecte de la pròpia escola Col·legi Fuster i les entitats locals de Santa Coloma AMMAME, Club Social Gramenet i ActivaMent Delegació Gramenet.

El preu aproximat d’aquesta sortida per l’entrada al monestir i la visita guiada als conreus és de 6 euros aprox. per persona, que es paguen el mateix dia. Cal inscripció prèvia perquè les places són limitades. Per més informació podeu escriure a gramenet@activament.org o trucar al 682 208 871. Us hi esperem!

Comentarios: