001225     Demà dimarts 26 de gener, els i els companyes d’ActivaMent Delegació Gramenet i de Barcelona oferiran una formació sobre l’Estigma, dirigida a persones ingressades a l’hospital psiquiàtric de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet, i per als seus familiars.

     Després de diverses reunions amb la treballadora social de l’Hospital, Alicia Canals, i amb altres professionals, hem aconseguit un pas més en primera persona fent aquesta xerrada formativa, per canviar la visió de la salut mental, parlant sobre l’estigma als familiars de pacients ingressats per trastorn mental.

Santa Coloma Esmorçar     La Fina, la Maribel, el Pavel i la Núria tot just després de la reunió informativa el passat dijous 21 de gener al recinte Torribera,  per preparar la xerrada formativa del proper 26 de gener.

     Una tasca de sensibilització i lluita contra l’estigma del nostre Equip de Sensibilització Comunitària. Per contactar amb l’equip, podeu escriure’ns a: areasocial@activament.org o trucar al 666 89 04 12

Comentarios: