El dimecres 6 de juny, continuem  amb el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de  la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens aporta tota una sèrie de xerrades i activitats a les biblioteques de la Ciutat. En aquesta ocasió amb un Cine-Fòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per gaudir, compartir i reflexionar.

El dimecres 6 de juny  veurem “El Solista”, dirigida  per Joe Wright. Basada en una història real. Nathaniel Ayers (Jamie Foxx) és un músic prodigiós que en el segon curs del Conservatori va tenir una crisi de salut mental que li va ocasionar una esquizofrènia i va acabar vivint al carrer. Al 2005, el periodista de The Angeles Times, Steve Lopez (interpretat per Robert Downey Jr.), impressionat pel seu talent, escriu  una sèrie d’articles  sobre el músic, donant-lo a conèixer.

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta pel·lícula i de una tertúlia posterior vine al Cine-Fòrum. Dimecres 6 juny, a les 18h, a la Biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet (Jardí de Can Sisteré S/N) molt a prop del metro de Santa Coloma Línia 1.

Us hi esperem!

Comentarios: