L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, han iniciat el projecte: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, amb tota una sèrie de xerrades i activitats a les Biblioteques de la ciutat.

Una oferta comunitària variada per poder ser-hi a prop, conèixer-nos i reflexionar plegats, per trencar tòpics i estereotips. Sentir salut mental, és el primer projecte local que ressalta el paper de la persona activista en salut mental, per sumar visions  i parlar amb naturalitat a la resta de ciutadania.

ActivaMent Delegació Gramenet, com a membre de la Taula, participarem en xerrades i CineFòrums, aportant els nostres testimonis de vida en primera persona. Algunes xerrades també ens acompanyaran professionals sanitaris donant el seu punt de vista.

Aquest mes de novembre, participem i dinamitzem dues activitats:

* CineFòrum: “El Cisne Negro”. El 29 de Novembre, 18:30h, a la Biblioteca Fondo.

* Xerrada: “La Unió fa la força: l’associacionisme de persones amb l’experiència del trastorno mental”. El 30 de novembre 19hs a la Biblioteca Central.

Per a més informació podeu veure el díptic de Sentir Salut Mental, amb totes les activitats programades, d’Octubre de 2017 a Juliol de 2018. Díptic Sentir la Salut Mental (PDF)

Comentarios: