A partir del dimarts 17 de setembre, comença un nou semestre del taller “Risoconapia“, d’Activament Gramenet. Un taller basat en el clown, el ioga i la Gestalt. És temps d’expressar i de riure.

Una activitat setmanal que ens ajudarà a tenir una millor qualitat de vida i un major coneixement de nosaltres mateixes a partir de la nostra pròpia expressió i exploració de les nostres capacitats, promovent la gestió emocional, estar presents en l’ara i improvisar. Per posar-nos un nas de clown, deixant-nos portar per les activitats i jocs del taller.

Una activitat participativa i gratuïta, oberta al barri i a totes les persones que vulguin assistir-hi. Els dimarts a la tarda, de 17h a 18:15h, al Centre Cívic del Fondo (C/ Wagner 19), Santa Coloma de Gramenet. De la mà de Jaume Xicola, actor, clown i terapeuta Gestalt.

Una activitat organitzada per ActivaMent Delegació de Gramenet, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma. Reserva la teva Plaça! Si vols participar, escriu a gramenet@activament.org o truca al 602 53 95 69. T’hi esperem!

Comentarios: