El proper diumenge 10 de juny ActivaMent Girona organitza una nova caminada, proposada per la comissió d’excursions de la delegació, a Sant Pere Pescador.

Farem una ruta, durant una hora i mitja aproximadament, que ens portarà, tot passant pel cantó de l’illa de Caramany, a la desembocadura del Fluvià i a la Platja de Sant Pere, just a la frontera amb els Aiguamolls de l’Empordà. És recomanable, qui en tingui, dur prismàtics per a l’observació de la fauna. També es recomanable dur aigua i menjar, ja que no hi haurà cap lloc on proveir-nos una vegada iniciada l’excursió.

És una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Hi haurà un únic punt de trobada des del qual pots unir-te, a Fontajau, a Girona, a les 10h del matí. És important arribar puntual al punt de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts.

Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al divendres  8 de juny (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 671 14 01 84.

Comentarios: