El proper diumenge 27 de gener ActivaMent Girona organitza de nou una caminada, proposada per la comissió d’excursions. En aquesta ocasió, es tracta d’una sortida pels termes de Cassà i Caldes de Malavella, de dues hores aproximadament, des de l’inici fins a la tornada, per visitar l’Ermita de Sant Vicenç i els Aiguamolls de l’Esclet. El veïnat d’Esclet és un paratge de gran interès natural i humà. Al llarg de tot el camí podem admirar masies i camps que formen un bonic conjunt paisatgístic.

Si algú ho desitja pot portar entrepans per esmorzar. L’arribada es preveu a les 13h, per tant, si algú ho vol, també pot portar el dinar.

Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Hi haurà un punt de trobada, a Fontajau, a Girona, a les 10h del matí. És important arribar puntual als punts de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts.

Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al divendres 25 de gener (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 671140184.

Comentarios: