Arriba la darrera projecció del cicle de CineFòrum de Salut Mental a la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Un projecte pensat per portar a la ciutadania una reflexió sobre temes com l’Estigma, l’Autoestima i el Suïcidi.

El proper dimecres 20 de juny, a les 17h es farà la tercera sessió, amb la projecció de la pel·lícula “Intocable”, interpretada per Françoise Cluzet i Omar Sy i dirigida per Olivier Nakache i Éric Toledano. El film està basat en la història de Philippe, un ric aristòcrata que contracta Driss, un noi dels suburbis, perquè el cuidi després de quedar tetraplègic en un accident. El noi capgira la vida de Philippe, ja que no el tracta com un malalt sinó que el fa seguir gaudint de la vida.

Després de la projecció hi haurà un col·loqui entre les persones assistents i un membre de l’associació Nousol per debatre el tema de l’estigma i l’autoestigma.

El CineFòrum és una activitat gratuïta, organitzada per la Xarxa de Biblioteques de Girona, Salut Mental Catalunya i ActivaMent Girona. El 20 de juny, a les 17h a la Biblioteca Carles Rahola (C/ Emili Grahit, 4-6), Auditori Petit. Hi esteu tots i totes convidades!

Comentarios: