Del 28 de maig al 3 de juny tindrà lloc la 5a Trobada d’Energies Comunitàries, als barris de La Verneda i La Pau. Al llarg de la setmana, hi haurà diferents activitats per reflexionar col·lectivament sobre com enfortir a la ciutadania a través de les organitzacions. Energies Comunitàries és un projecte que té la voluntat de visibilitzar el moviment comunitari del territori i les iniciatives que hi sorgeixen, fetes per gent del barri per visibilitzar i connectar la gent del barri.

Des d’ActivaMent, participarem de la taula: “Com són les organitzacions que apoderen?”. Parlarem de suport mutu, espais horitzontals de presa de decisions, comunicació assertiva i altres recursos per promoure l’empoderament, des de la nostra experiència com entitat autogestionada de salut mental. Compartirem reflexions amb la Cooperativa Alencop, l’Escola d’adults de La Verneda-Sant Martí, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) i la Fundació Marianao.

Aquesta taula es realitza el dijous 31 de maig, de 16 a 20h, a la zona enjardinada davant del Casal Infantil El Drac (cruïlla c/ Binèfar-Via Trajana).

Totes les activitats són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia, abans del 25 de maig, a través del web: energiescomunitaries.barcelona. Per a més informació, podeu consultar el programa de les  Jornades d’Energies Comunitàries.

Comentarios: