El proper dijous 24 de maig, a les 18h, la Comissió d’Entitats de la Taula de Salut Mental i Addicions de Santa Coloma de Gramenet, a la que pertany ActivaMent Gramenet, organitza la primera Trobada de Ciutat per la Salut Mental i Addiccions. Un espai d’intercanvi d’informació, de reflexió i de coordinació per trobar solucions a les problemàtiques en matèria de salut mental i addiccions del territori i per facilitar l’accés als recursos i serveis existents a través de polítiques i accions de proximitat.

Una trobada que porta el lema “Sumem Salut per tothom”, pensada i impulsada per la Comissió d’Entitats de la Taula de Salut Mental i Addiccions de Santa Coloma, de la que formem part les següents entitats: Asaupam. Aupa’m, Associació TDA-H Santa Coloma, Club Social Gramenet, Ammame, Associació Veïns Riu Nord, Alcohólicos Rehabilitados de Santa Rosa, Alcohólicos Rehabilitados de Santa Coloma, ActivaMent Delegació Gramenet i Espai Situa’t (Activa’t per la Salut Mental, Salut Mental Catalunya).

Una proposta conjunta amb la que volem donar visibilitat al treball fet al territori en temes d’addiccions i salut mental, promovent el seu coneixement des d’una visió comunitària, inclusiva i participativa.

Vine a dir la teva amb la Comissió d’Entitats de la Taula de Salut Mental i Addiccions. Et volem conèixer i escoltar tot allò que necessitis dir. Ens trobaràs el dijous 24 de maig, a les 18h, a la Glorieta del Parc Europa (al costat del skate Park) de Santa Coloma. T’hi esperem!

Comentarios: