Comença un nou cicle del Taller Intensiu de Cuina Saludable! A partir del dimarts 8 de maig, s’inicia una formació que ens ajudarà a tenir una millor qualitat de vida. Perquè som el que mengem i la nostra salut depèn, en gran mesura, dels aliments que consumim. Per això en aquest taller parlarem dels ingredients que no poden faltar a la nostra cuina i aprendrem a utilitzar-los en receptes senzilles i saboroses per al dia a dia.

Una activitat participativa, per aprendre cuinant en petits equips. De la mà d’Ivanna Gómez farem receptes senzilles i saboroses utilitzant ingredients ecològics i de temporada, principalment vegetals, plens de sabor i nutrients per al nostre organisme. Cuinarem entre totes i, al final, ho degustarem.

El taller constarà de 8 sessions amb una durada de 2 hores cadascuna. Cada dimarts de 11h a 13h, a partir del 8 de maig i fins al 26 de juny. Al Centre Cívic Trinitat Vella (C/ Foradada, 36). Una activitat oberta al barri i totes les persones que vulguin assistir-hi. Amb un preu de 24€ per a tot el curs (pagament únic per cobrir el cost dels aliments que consumirem).

Una activitat organitzada conjuntament amb la Xarxa sense Gravetat. Reserva la teva Plaça! Si vols participar, escriu a info@redsingravedad.org o truca al 661 628 286. T’hi esperem!

Comentarios: