Que la quarantena no ens robi la cultura! Des d’ActivaMent us proposem gaudir del cicle “CineFòrum [confinades]”, compartint tota una sèrie d’espais de reflexió al voltant de documentals i pel·lícules d’accés lliure, que ens ajudin a pensar sobre l’època que estem vivint, els malestars amb els que hem de conviure i les estratègies per fer-les front.

Us convidem el proper divendres 24 de juliol a la tercera sessió del cicle. Veurem: Amunt: L’Eufòria Bipolar, un projecte de Berta O. Peix.

Amunt és un documental que explica, en primera persona, com es viu l’anomenada Fase Maníaca del trastorn bipolar. Una narració construïda a partir del testimoni de 10 persones que han viscut aquesta experiència, inclosa la pròpia directora. Una visió des de dins, per apropar a la societat unes vivències inusuals que solen rebre la incomprensió per part d’aquelles persones que no l’han experimentat.

El documental està accessible en obert a la plataforma Vimeo. Podeu accedir-ne clickant aquest enllaç: Amunt: L’Eufòria Bipolar.

I el divendres 24 de juliol, a les 19h, ens reunim a una sala virtual per compartir els comentaris, reflexions i vivències al voltant del documental. Comptarem per aquest espai de reflexió amb la participació de la seva directora, Berta O. Peix. Apunta’t per participar, escrivint a activament@activament.org, i t’enviarem l’enllaç d’accés a la sala.

Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat.

Comentarios: