El proper divendres 14 de desembre et convidem a gaudir de l’última sessió de CineFòrum de l’any. Una activitat pensada per compartir i reflexionar, oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. Aquest mes, amb “Vivir y otras ficciones”, una multipremiada pel·lícula de no-ficció.

Sinòpsis: El film es basa en les històries de vida de Pepe i Antonio. “Pepe ha sortit del psiquiàtric després de pagar condemna per robar per treballar. Únicament la solidaritat d’Antonio, activista amb diversitat funcional, li permet construir una vida fràgil sobre la qual projectar noves il·lusions. No obstant això, la seva necessitat d’encaixar en un món sense sentit esdevé una tasca desesperada. L’horitzó de la seva anhelada ‘normalitat’ resulta inabastable. La relació amb l’Antonio interpel·la la seva mirada sobre la vida, convidant-lo a reconèixer-se com anomalia i inventar una bogeria més gran, per viure.

A la sessió, comptarem amb la presència d’un dels seus actors: Antonio Centeno, qui ens explicarà com neix aquesta pel·lícula, la intrahistòria de la seva realització, com ha estat rebuda pel públic, quin impacte ha tingut en els actors, i com continua la seva lluita quotidiana per canviar una societat que exclou tot això que se surt dels seus marges.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=CAz4XZiok5A[/embedyt]

Si vols passar una bona estona compartint una pel·lícula i una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. Una activitat gratuïta, organitzada per ActivaMent, amb el suport de la Xarxa sense Gravetat. Nosaltres et convidem també les crispetes!.

Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 14 de desembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: