Precious     S’aproxima el final de mes i amb això… Una nova sessió del CineFòrum!!!

      Avui divendres 28 juny veurem “Precious“, un film basat en la novel·la de Sapphire, amb Gabourey Sidibe i Mo’nique, guanyadora de l’Oscar i el Globus d’Or a la millor actriu de repartiment per aquesta actuació. Una pel·lícula multi-guardonada, tant en els Premis Oscar i Globus d’Or, com en els Festivals de Sundance, Cannes i Sant Sebastià, entre d’altres.

      El film ens fa reflexionar sobre quant poden afectar-nos les diverses formes d’estigmatització de la nostra societat. A “Precious“, veurem un personatge que ha de conviure amb la discriminació per ser dona, negra, obesa, pobre, etc. La pel·lícula ens ensenya com una simple oportunitat en la vida pot transformar la nostra existència, del dolor passiu davant les injustícies a l’acció enriquidora.

      El CineFòrum és una activitat gratuïta, oberta a tot el públic, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. Nosaltres posem també les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich).

ATENCIÓ: Aquest mes, per ser les festes de Ciutat Vella, sortim al barri. La sessió es farà a l’Antic Teatre, C/ Verdaguer i Callis, 12, Barcelona.

Comentarios: