prozac_nationAbril, ha arribat la primavera, el bon clima i… Una nova sessió del CineFòrum!!! Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar. El CineFòrum està organitzat per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu.

      El proper divendres 19 d’abril, veurem “Prozac Nation“, la pel·lícula basada en el best seller autobiogràfic d’Elizabeth Wurtzel, interpretada per Christina Ricci, que explica les experiències de la protagonista amb la depressió major en l’època que van aparèixer els antidepressius de “nova generació”.

      Un film per a reflexionar sobre els efectes de les pressions socials per a ser reeixits i competitius, i com la medicació psiquiàtrica es va vendre com a panacea contra el sofriment humà.

       Si vols passar una bona estona, gaudint de la pel·lícula i la tertúlia posterior, vine al cinefòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de Frit Ravich). Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona, el divendres 19 a les 19 h. T’esperem!!!

Comentarios: