Aquesta setmana, continuem amb el cicle “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, amb una nova sessió del CineFòrum. El dimecres 4 d’abril, a les 18h, a la Biblioteca Singuerlín de Santa Coloma veurem la pel·lícula “Pollock”. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar.

Pollock és una pel·lícula, produïda, dirigida i interpretada per Ed Harris, que ens presenta la vida del pintor abstracte Jackson Pollock. El film ens narra la seva complexa personalitat, amb una addicció a l’alcohol, i la lluita portada endavant per triomfar al món de l’art, al Nova York de la dècada del 1940.

“Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat” és un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens porta tota una sèrie de xerrades i activitats a les Biblioteques de la ciutat.

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta pel·lícula i d’una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. El dimecres 4 d’abril , a les 18h, a la Biblioteca Singuerlín de Santa Coloma (Plaça de la Sagrada Família S/N), al costat del Metro de la línia 9 Singuerlín. T’hi esperem!

Comentarios: