Continuem amb el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens porta tota una sèrie de xerrades i esdeveniments a les Biblioteques de la ciutat. En aquesta ocasió, amb un CineFòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar.

El 7 de març, veurem “Rain Man”, un film multipremiat, guanyador de l’Oscar i el Globus d’Or a la millor pel·lícula, interpretada per Dustin Hoffman i Tom Cruise. El film ens explica la història d’un home que descobreix que té un germà major amb autisme, de qui mai li havien dit que existia. Una historia per a reflexionar sobre el valor de la diversitat.

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta premiada pel·lícula i d’una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. El dimecres 7 de gener  , a les 18h, a la Biblioteca Central de Santa Coloma (Jardí Can Sisteré). T’hi esperem!

Comentarios: