El dimecres 10 de gener, després de les vacances de Nadal, continuem amb el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte d l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens porta tota una sèrie de xerrades i activitats a les Biblioteques de la ciutat. En aquesta ocasió, amb un CineFòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar.

El 10 de gener, veurem “Una mente maravillosa”, de Ron Howard. Una pel·lícula protagonitzada per  Russel Crowe. El director ha portat a la gran pantalla la vida i obsessions del matemàtic John Forbes Nash, qui va obtenir el Nobel d’Economia. En el context polític de la Guerra Freda entre E.E.UU. i la Unió Soviètica, a Nash se li va diagnosticar una esquizofrènia poc temps després de casar-se amb una alumna seva (a la pel·lícula Jennifer Connelly).

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta premiada pel·lícula i d’una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. El dimecres 10 de gener  , a les 18h, a la Biblioteca Singuerlín de Santa Coloma (Plaça de la Sagrada Família S/N), al costat del Metro de la línia 9 Singuerlín. T’hi esperem!

Comentarios: