Aquest dimecres, continuem amb el cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte d l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens porta tota una sèrie de xerrades i activitats a les Biblioteques de la ciutat. En aquesta ocasió, amb un CineFòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar.

Aquest dimecres, veurem “El Cisne Negro”, de Darren Aronofsky. Una pel·lícula protagonitzada per Natalie Portman, guanyadora de l’Oscar i el Globus d’Or a la millor actriu per aquesta actuació. Aquesta cinta narra la història d’una jove ballarina, la vida de la qual està absorbida per la dansa i la competitivitat per aconseguir un paper protagonista en el seu ballet. La pel·lícula ens fa reflexionar sobre quant poden afectar la nostra salut mental les exigències socials i la pressió per assolir l’èxit.

Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta premiada pel·lícula i d’una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. El 29 de Novembre, a les 18:30h, a la Biblioteca Fondo de Santa Coloma (C/ Massenet, 28).

Comentarios: