El proper dimarts 5 de desembre, arriba una nova sessió de CineFòrum, dins del cicle: “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens porta tota una sèrie de xerrades i activitats a les Biblioteques de la ciutat.

En aquesta ocasió, en el CineFòrum veurem la pel·lícula: “Alguien voló sobre el Nido del Cuco”, de Milos Forman, amb Jack Nicholson i Danny DeVito. Un film multi-premiat, únic en la història en guanyar l’Oscar i el Globus d’Or a la millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu i millor guió. Una obligada reflexió sobre la institució psiquiàtrica entesa com eina de control social i de l’ús discriminatori del concepte de perillositat social.

Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per a gaudir, compartir i reflexionar. Si vols passar una bona estona, gaudint d’aquesta premiada pel·lícula i d’una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. El 5 de Desembre, a les 18h, a la Biblioteca Central de Santa Coloma (Jardins Can Sisteré).

Comentarios: