El proper diumenge 29 d’abril ActivaMent Girona organitza una nova caminada, proposada per la comissió d’excursions de la delegació. En aquesta ocasió, es fa una visita a Palamós. Un dels millors indrets  de la Costa Brava de Catalunya.

Una magnífica oportunitat per passejar durant una  hora aproximadament, pel Camí de Ronda, sortint des de la Platja de Sant Esteve Fosca, passant pel Poblat Ibèric, la Pineda de Can Gori i  l’emblemàtica Cala Salguer amb les casetes pintoresques blaves i blanques. Després de la passejada anirem a fer un entrepà a Palamós. Qui vulgui pot emportar-se el seu menjar.

Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Farem dos punts de trobada des dels quals pots unir-te, un a Fontajau, a Girona, a les 10h del matí; i un altre a la Platja de Sant Esteve de la Fosca, a les 11h. És important arribar puntual als punts de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts.

Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al divendres  27 d’abril (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 678 49 74 88.

Comentarios: