El proper diumenge 27 de maig ActivaMent Girona organitza de nou la caminada, proposada per la comissió d’excursions de la delegació, a Palamós (ja que el passat 29 d’abril s’hagué de suspendre a causa del mal temps).

Visitarem durant una  hora aproximadament la platja de la Fosca, tot passejant pel Camí de Ronda. Sortirem des de la Platja de Sant Esteve de la Fosca, passarem pel Poblat Ibèric, la Pineda de Can Gori i  l’emblemàtica Cala s’Alguer amb les casetes pintoresques blaves i blanques. Després de la passejada anirem a fer un entrepà a Palamós. Qui vulgui pot emportar-se el seu menjar.

És una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin participar. Hi haurà dos punts de trobada des dels quals pots unir-te, un a Fontajau, a Girona, a les 10h del matí; i un altre a la Platja de Sant Joan de la Fosca (davant els bars que donen al mar), a les 11h. És important arribar puntual als punts de trobada. El temps d’espera màxim serà de quinze minuts.

Si estàs interessat en participar, tens de temps per apuntar-te fins al divendres  25 de maig (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a girona@activament.org o bé trucar al telèfon 671140184.

Comentarios: