[:ca]

Que la pandèmia no ens deixi sense somriure! A partir del dimarts 29 de setembre, torna el Taller de Conapia, d’ActivaMent Gramenet. Un taller basat en el clown, el ioga i la Gestalt. És moment d’expressar totes les emocions que portem tant de temps confinades i de riure’ns per trobar-nos millor.

Una activitat setmanal que ens ajudarà a tenir una millor qualitat de vida i un major coneixement de nosaltres mateixes a partir de la nostra pròpia expressió i exploració de les nostres capacitats, promovent la gestió emocional, per estar presents en l’ara i improvisar. Es tracta de posar-nos un nas de clown, deixant-nos portar per les activitats i jocs del taller.

Una activitat participativa i gratuïta, oberta al barri i a totes les persones que vulguin assistir-hi. Els dimarts al matí, de 12h a 14h, a la seu del Club Social Gramenet (C/ Major 67, Santa Coloma de Gramenet). De la mà de Jaume Xicola, actor, clown i terapeuta Gestalt.

Una activitat organitzada per ActivaMent Delegació Gramenet, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma i el Club Social Gramenet. Reserva la teva Plaça! Si vols participar, escriu a gramenet@activament.org o truca al 602539569. T’hi esperem!

[:es]

¡Que la pandemia no nos deje sin sonrisa! A partir del martes 29 de septiembre, vuelve el Taller de Conapia, de ActivaMent Gramenet. Un taller basado en el clown, el yoga y la Gestalt. Es momento de expresar todas las emociones que llevamos tanto tiempo confinadas y de reirnos para encontrarnos mejor.

Una actividad semanal que nos ayudará a tener una mejor calidad de vida y un mayor conocimiento de nosotros mismos a partir de nuestra propia expresión y exploración de nuestras capacidades, promoviendo la gestión emocional, para estar presentes en el ahora e improvisar. Se trata de ponernos una nariz de clown, dejándonos llevar por las actividades y juegos del taller.

Una actividad participativa y gratuita, abierta al barrio y todas las personas que quieran asistir. Los martes por la mañana, de 12h a 14h, en la sede del Club Social Gramenet (C/ Mayor 67, Santa Coloma de Gramenet). De la mano de Jaume Xicola, actor, clown y terapeuta Gestalt.

Una actividad organizada por ActivaMent Delegación Gramenet, con la colaboración del Ayuntamiento de Santa Coloma y el Club Social Gramenet. ¡Reserva tu Plaza! Si quieres participar, escribe a gramenet@activament.org o llama al 602539569. ¡Te esperamos!

[:]

Comentarios: