Ens complau informar-vos que s’inicia un nou Grup d’Ajuda Mútua (GAM) a la ciutat de Badalona. I ja són 23 GAM funcionant arreu Catalunya, promoguts per la nostra entitat.

ActivaMent Gramenet, amb la col·laboració de Salut Mental Barcelonès Nord, us convidem a participar del nou Grup d’Ajuda Mútua (GAM) de salut mental en primera persona. Un espai d’escolta i comprensió per trobar-nos i compartir entre persones que hem viscut o estem vivint un trastorn mental.

Si participes a un GAM, pots trobar comprensió i suport per part d’altres persones que sabem què significa viure una experiència de trastorn mental i/o de patiment psicològic, i les dificultats que sovint suposa el fet d’estar diagnosticades, per l’estigma i l’autoestigma. Al GAM podràs conèixer altres persones que comparteixen amb tu aquesta experiència de vida, podràs expressar-te lliurement, escoltar i ser escoltat, aprendre més de tu i dels demés sobre el trastorn mental i trobar noves persones amb les quals relacionar-te i establir vincles d’amistat.

A partir del 7 de febrer, cada divendres de 17h a 18:30h, a la seu de Salut Mental Barcelonès Nord (Av. Dr. Bassols, 62), Badalona. Per a més informació o per demanar una acollida, podeu escriure a gramenet@activament.org o trucar-nos al 677 835 221. Us hi esperem!

Comentarios: