Aquest dimecres 14 de març, dins del cicle “Sentir Salut Mental. Parlant de salut mental amb naturalitat”, un projecte de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través de la Taula de Salut Mental i Addiccions, que ens porta tota una sèrie de xerrades i activitats a les biblioteques de la ciutat. En aquesta ocasió amb un Cine-Fòrum. Una activitat gratuïta i oberta a totes les persones que vulguin assistir, pensada per gaudir, compartir i reflexionar.

Aquest dimecres veurem: “Conspiración”, una pel·lícula interpretada per Mel Gibson i Julia Roberts, que ens narra la història de Jerry Fletcher, un taxista de Nova York obsessionat amb l’existència de conspiracions, creu saber tot sobre els propòsits secrets i assassinats d’aquells que volen controlar el món, i aquest és el tema de conversa amb els seus clients. Amb la fi de posar aquests fets en coneixement del govern, arriba a una advocada del Departament de Justícia dels EEUU. Quant hi ha a la seva història de real i quant de paranoia?

Si vols passar una bona estona amb la pel·lícula i la tertúlia posterior, vine al Cine-Fòrum. El dimecres 14 març, a les 18h, a la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma (Avinguda de la Generalitat, 98; al costat del Metro Can Peixauet de la Línia 9).

Comentarios: