Aquest mes, la CNT Vitòria-Gasteiz organitza: Març Llibertari, un cicle d’espais de reflexió col·lectiva en relació a tres temes: Gènere, Salut Mental i Memòria Històrica. Aquest dissabte hi serem, compartint una taula rodona al costat de Flipas GAM, de Madrid, sobre els Grups de Suport Mutu en salut mental.

Una jornada en la qual compartirem la nostra experiència personal i la sistematització del saber col·lectiu fent GAM. Reflexionarem sobre els principis bàsics del suport mutu, les normes dels GAM, com iniciar nous grups, el que aporten aquests espais horitzontals d’escolta i comprensió en el qual podem (de vegades per primer cop) deixar de jugar el paper de persona malalta. Per problematitzar la patologització de la vulnerabilitat i el patiment, i la categorització de les persones en tipus d’éssers diferents.

Des d’ActivaMent, també presentarem els nous materials elaborats en el marc del projecte Activa’t per la salut mental: la Guia de GAM de salut mental en primera persona, les Càpsules formatives per a la moderació de GAM i l’Eina de Autoreflexió per a les GAM.

Aquest dissabte 17 de març, a les 12h, a la seu de la CNT (C / correria, 65), Vitòria-Gasteiz. Us hi esperem!

Comentarios: