El passat dijous 25 de maig a les 12h, ActivaMent va estar en l’emissora local de ràdio Sant Boi, 89.4 FM., per presentar la primera exposició col·lectiva “A flor de paper. Llums i ombres”.

       Al programa, Rosa García  va fer una presentació de la nostra entitat, i Francesc de Diego i Sergi Balfegó (Mochuelo), col·laboradors habituals i entre altres artistes participants, van parlar d’aquesta exposició.

       En el projecte, artistes de l’entitat expressen amb obres pictòriques, fotogràfiques i altres disciplines com ens sentim quan vulneren els nostres drets i quan ens empoderem a la sociedtat. Una instal·lació amb escrits de tots els socis expressa com, de vegades, els demés rebutgen els nostres sentiments com si fossin un paper arrugat que es llença a la paperera. La nostra guia de drets està exposada també per a què es pugui escriure en ella i així recollir opinions i reflexions de tot el públic.

       Les obres estaran al Centre d’Art Can Castells de Sant Boi de Llobregat. (C/ Lluís Castells, 16) fins al 17 de juny, i es poden visitar de forma gratuïta.

       “Dies de ràdio” és un magazine matinal que condueix Mònica Santa Creu amb espais per a la solidaritat, el cinema, etc., i on donen a conèixer serveis municipals així com activitats culturals de la ciutat. Si no vas poder escoltar-nos, avui et portem el podcast: A Flor de Paper, a Dies de Ràdio

Comentarios: