Encuentro MHE     Aquest dijous 12 de desembre participarem convidats de la Jornada: “Encuentro Europeo por la Salud Mental”. Una activitat promoguda per Mental Health Europe, organitzada per la Fundación Mundo Bipolar, la Fundació Intras , la Confederación Española de Agrupaciones de Familiares y Personas con Enfermedad Mental (FEAFES), la Asociación Española de Enfermería de Salud Mental y la Asociación Española de Neuropsiquiatría (AEN).

     La trobada té per objectiu compartir les visions i extreure conclusions de diferents organitzacions i persones que operen en l’àmbit de la salut mental sobre diversos temes:

* Les plataformes de col·laboració entre organitzacions en l’àmbit europeu i el paper de Mental Health Europe.

* Els Drets Humans i la Convenció de l’ONU sobre les persones amb discapacitat.

* El Model Comunitari d’Atenció a la Salut Mental.

* El paper de les Associacions d’Usuaris.

* L’experiència de col·laboració europea per a l’ocupació.

     Així mateix, les jornades busquen motivar i promoure la creació d’una Plataforma Nacional per la Salut Mental a Espanya, que vinculi i articuli les diferents associacions i federacions del sector: usuaris, familiars i professionals.

     Assistiran a les jornades en nom d’ActivaMent, els nostres companys Lluís Imedio i Hernán Sampietro, qui participaran de la Taula de Debat: El Papel de las Asociaciones de Usuarios, coordinada per Guadalupe Morales de la Fundación Mundo Bipolar.

     Aquest dijous 12 de desembre, des de les 9:30 h, al Saló d’Actes de la FEAFES. C/ Hernández Més, 20-24, Madrid.

Comentarios: