El passat dia 22 d’Abril 2017 vam assistir a la Re-Inauguració del Centre Cívic “El Local” (C/ Eduard Maristany cantonada C/ Onze de Setembre, C.P 08810 ) 10 anys després de la seva primera inauguració.

Les associacions de Sant Pere de Ribes han lluitat per poder tindre un lloc a on poder fer les seves activitats i poder reunir-se.

A la Re-Inauguració, feta per part dels organismes/institucions representatives de Sant Pere de Ribes, va assistir la nostra alcaldessa, la Sra. Abigail Garrido i una representació d’ActivaMent Delegació Garraf-Penedès entre d’altres.

Des de la nostra delegació i després d’un temps d’espera, us podem comunicar als nostres socis/amics que “Ja Oficialment” disposem d’un Buc (despatx) per poder oferir-vos la nostra col·laboració els Dimecres en l’horari de 18 a 20 hores a l’esmentat Centre Cívic “El Local”. *Obligatori contacte abans d’anar-hi.

Tot això serà possible a partir del dia 17 de Maig de 2017 fins al 26 de Juliol 2017 (renovable sempre per part de l’Ajuntament i suposem/esperem la seva disposició).

Si voleu participar/col·laborar amb nosaltres, us oferim a continuació les formes de contacte:

Via e-mail: garraf@activament.org

Via Telefònica: 603 790 063

Facebook: ActivaMent Delegació Garraf-Penedès.

Com sempre donar les gràcies a tots, una salutació.

Comentarios: