Arriba la primera sessió del CineFòrum de la temporada! Una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu. El divendres 29 de setembre, a les 19h, veurem “Les Hores“, una pel·lícula interpretada per Nicole Kidman, Meryl Streep i Julianne Moore.

Un film multipremiat, incloent l’Oscar a la millor actriu per a Nicole Kidman, ens narra la història de tres dones de diferents èpoques, organitzades al voltant de la novel·la de Virginia Woolf “Mrs Dalloway”, presentant-nos a la pròpia escriptora, una lectora i una editora. La pel·lícula és reflexió sobre el sentit de la vida, el lesbianisme i el seu impacte social a través de la història, i la salut mental des de una mirada feminista.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! Al Casal de Joves Casa Sagnier, C/ Brusi 61, Barcelona. El Divendres 29 de setembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: