El divendres 23 de febrer ens trobem per a una nova sessió del CineFòrum. Es tracta d’una activitat gratuïta, pensada per gaudir i reflexionar, organitzada per ActivaMent, amb la col·laboració de la Xarxa sense Gravetat i el Convent de Sant Agustí. Aquesta vegada veurem: “Locas de alegría“, una pel·lícula italiana contemporània que va triomfar als cinemes el passat any 2017.

Valeria Bruni Tedeschi i Micaella Ramazzotti encarnen dues dones que es coneixen al psiquiàtric Villabiondi, i aprofiten la distracció dels professionals, en una sortida, per escapar-se. La pel·lícula tracta temes d’una gran profunditat amb sensibilitat i un gran sentit de l’humor, premiat en la 61a edició de la SEMINCI, del Festival de Cinema de Valladolid de l’any 2016, dins la Secció Oficial, acaparant tant la espiga d’Or com a Millor Pel·lícula, el Premi a la Millor Actriu ex aequo per als seus dos protagonistes, a més del Premi del Públic.

Si vols passar una bona estona, reflexionant amb una pel·lícula i participant d’una tertúlia en bona companyia, vine al CineFòrum. Nosaltres et convidem també les crispetes! Al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El Divendres 23 de febrer, a les 19h. T’esperem!

Comentarios: