verkami_8d9d07490b59fb27ddec8782aa5fba19

       El proper divendres 25 d’octubre et convidem a gaudir d’una nova sessió del CineFòrum. Una activitat pensada per compartir i reflexionar, oberta a totes les persones que vulguin assistir-hi. Aquest mes, amb el documental “Yes we Fuck”, que ens presenta la sexualitat a les persones amb diversitat funcional.

       El film ens ensenya 6 històries reals i diverses on el sexe es converteix en una arma de plaer en pro dels drets individuals i col·lectius de les persones, fent saltar pels aires l’imaginari col·lectiu que visualitza a les persones amb diversitat funcional com a éssers asexuals. Més enllà del sexe, el documental no només vol mostrar què pot fer la sexualitat per les persones amb diversitat funcional, sinó també què pot aportar la realitat de la diversitat funcional a la sexualitat humana.

       A la sessió, comptarem amb la presència dels seus directors: Antonio Centeno i Raúl de la Morena, qui ens explicaran la història darrere de les històries del film: Per què neix el projecte? Com el van portar endavant? D’on venen els seus participants? Quina rebuda ha tingut el documental?

       Si vols passar una bona estona compartint una pel·lícula i una tertúlia posterior, vine al CineFòrum. Una activitat gratuïta, organitzada per Ràdio Nikosia, ActivaMent i Saräu, amb el suport d’Obertament. Nosaltres et convidem també les crispetes!!! (Cortesia de FritRavich).

       Al Centre Cívic Convent Sant Agustí, C/ Comerç 36, Barcelona. El divendres 25 de novembre, a les 19h. T’hi esperem!!!

Comentarios: