El proper dissabte 30 de setembre la nostra Delegació ActivaMent Berguedà organitza una nova sortida del Club de Senderisme i Passejades. En aquesta ocasió, es fa una excursió al Santuari de Santa Maria de Queralt, on descobrirem i vivenciarem el seu patrimoni natural, cultural i espiritual.

La sortida consistirà en un un passeig guiat pel Santuari i el seu entorn. Al llarg de l’excursió alternarem moments de silenci, temps per a relaxar-nos, respirar i contemplar el paisatge, i activitats individuals i grupals que ens facilitaran entrar en contacte amb el nostre interior i amb la natura dels voltants. Al llarg del dia, visitarem:

* El Santuari de Santa Maria de Queralt

* La Font del Bou i la Capilla de Sant Joan

* El mirador de les Guilles i el mirador de la Garreta

La sortida comença a les 10h. El punt de reunió per trobar-nos és el restaurant Ca la Nuri, del Passeig de la  Pau de Berga, on farem el got. Desprès del passeig, dinarem a un Restaurant de Berga.

Aquesta és una activitat oberta a totes les persones que vulguin particpar. Si estàs interessat, tens de temps per apuntar-te fins al dilluns 25 de setembre (inclòs). Per confirmar la teva assistència, pots escriure a bergueda@activament.org o bé trucar al 680 39 26 99.

Preu Socis d’ActivaMent, amics i familiars de totes les delegacions: 10€ tot inclòs. Preu No Socis: 15€ tot inclòs. Us hi esperem!!!

Comentarios: