Continua el Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu, un projecte pensat per a “Construir diàlegs i apropar la salut mental als ciutadans i ciutadanes dels nostres barris“. Cada dijous de novembre, a les 18h, al Centre Cívic i les Biblioteques del districte.

Aquest dijous 16 de novembre, segona sessió de CineFòrum amb la pel·lícula; “Una historia casi divertida“. El film ens narra la història d’un jove que, en un moment de la seva vida, té pensaments suïcides i comet la “bogeria” de demanar ajuda a la sanitat pública… La qual respon bojament tancant-lo a un centre de salut mental. La història es va teixint amb les vides de les persons que allí conviuen.

El CineFòrum és una activitat gratuïta, pensada per a gaudir i reflexionar. Organitzada pels Serveis de Salut Mental del Districte de Sant Andreu. Participem convidades per la Fundació Vidal i Barraquer, dinamitzant el fòrum posterior. El 16 de novembre, a les 18h, a la Biblioteca del Bon Pastor (C/ de l’Estadella, 64). Us hi esperem!

Comentarios: